Tandpleje Ballerup – sikrer dig et smukt tandsæt

God og kontinuerlig tandpleje i Ballerup er den eneste vej til at sikre et sundt og flot tandsæt hele livet. Det er vi specialister i hos Tandlægerne i Centrum, og vi hjælper også gerne dig med tandpleje på klinikken i Ballerup.

Vores store erfaring med tandpleje betyder, at vi kan tilbyde professionel, omsorgsfuld og kvalitetsbevidst tandpleje og -behandling til alle typer patienter i Ballerup.

​Hvad indebærer pleje af dine tænder hos os?

I forbindelse med de almindelige tandeftersyn på vores tandklinik i Ballerup, udfører vi tandpleje. Vi anbefaler desuden, at du får foretaget et eftersyn hvert halve år af dine tænder. På den måde kan eventuelle problemer tages i opløbet, inden de udarter sig.

​I forbindelse med eftersynet tilbyder vi en tandpleje, hvor vi fjerner tandsten samt renser tænderne for belægninger og misfarvninger.​

​I det daglige kan du selv bidrage til en god tandpleje ved at sørge for god mundhygiejne. Det indebærer grundig tandbørstning, brug af tandtråd og tandstikker samt en sund og velovervejet kost, der minimerer risikoen for cariesangreb.​ Udover tandpleje til patienter i Ballerup og omegn tilbyder vi også en række andre behandlinger.

​Vi tilbyder bl.a. følgende behandlinger:​

Ring og hør mere om tandeftersyn og tandpleje i Ballerup

Vil du vide mere om tandpleje på vores klinik i Ballerup, kontakt os på telefon 44 97 10 25 eller via mail på kontakt@tandleage-ballerup.dk.