Tandkrone og tandbro i Ballerup Centrum

Når en tand er beskadiget, eller der mangler én eller flere tænder i en tandrække, så er en tandbro eller en tandkrone løsningen, og det kan du få udført hos Tandlægerne i Centrum i Ballerup.

Vi har mange års erfaring med alle former for arbejde med tandkrone og tandbro, hvorfor du er sikret et flot og holdbart resultat hos os.

​Hvornår bruges en tandkrone?

Ved rodbehandling, misdannelse eller store fyldninger svækkes tanden. Her kan en tandkrone være med til at genetablere den mistede styrke.​

Der er flere måder, hvorpå man kan lave en tandkrone, og den for dig rigtige løsning afhænger både af dit budget, samt hvor i den tandkrone skal sidde.

​En tandkrone kan laves i både porcelæn, metalkeramik og guld, og vi vil naturligvis rådgive dig om fordele og ulemper, så du får en holdbar og flot løsning. En anden mulighed er at få indsat en tandbro.

​Hvornår bruges en tandbro?

Er tanden ikke blot beskadiget, men mangler helt i tandsættet, så er løsningen ikke en tandkrone, men en tandbro. En tandbro fastgøres på de tilstødende tænder, og den både føles og ser ud som en helt naturlig tand.

​Hvis der er tale om flere tænder, som mangler, kan man også i mange tilfælde lave en tandbro. Dog må den ikke skulle erstatte for mange tænder, da styrken i den tandbro svækkes, jo længere den skal være.

​Få mere information om tandbro og tandkrone

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne med en tandkrone eller en tandbro på telefon; 44 97 10 25 ​ eller e-mail: kontakt@tandleage-ballerup.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

​Udover Tandkrone og tandbro kan vi tilbyde følgende behandlinger:​